usa

hey på er!

lånar åsas data så därför kan jag skriva åäö ;)
träffade äntligen dom och det kändes sååå konstigt att få se dom igen! ofattbart, jag är för fan i amerika!
igår var det för historiskt...
det var en kille som skulle hämta mig på flygplatsen. när jag anlände dit så kom jag på att jag inte ens vet hur han såg ut?! och han skulle skicka sms till mig men jag fick ingen sms.
Jag började bli orolig, hur fan ska jag ta mig till gally annars?
jag gick omkring som en idiot, i hopp om att se om att killen skulle se mig eller whatever.
o jag gjorde bort mig som fan. det var en kille som också gick omkring och sökte efter något med sin iphone i handen. jag lovar, det såg ut som att han var killen som skulle träffa mig. så jag gick fram o gjorde ett försök o frågade honom om han var döv!
fail, det var en hörande man som undrade vad fan jag pratade om..
okej garva på ni bara. det bjuder jag på! men det var helvetes pinsamt...

jag fick vänta i minst en timme, skickade sms till laith - tack gud att han var vaken o han försökte hjälpa mig o kontakta amerikanerna i gally. som tur var gav jag mitt nummer till Tandy också och jag fick sms av henne.
det hela slutade med att jag fick åka buss till gally, jag klarade mig tack gud för det och det visade sig att killen som skulle hämta mig var på flygplatsen!
problemet? jo, han hade inte lagt till + till mitt nummer. så därför kom hans sms aldrig fram..
jag gav faktiskt +46 o ändå la de inte till det. fiasko. ska jag säga..amerikaner, eller?

men det löste sig till slut iallafall and now im here at gally!
tell u more later if i have time. im jux enjoying right now,
see yaa!

syns gott eller hur?!

Pizza & tårta blev det idag. Myskväll med pernstam min innan jag far till USA. Det är livet det! 


 





och ni, jag bloggar fortfarande..haha, ska vi slå vad om det igen? ebru? hur länge tror du jag bloggar än? ;)
å nedräkningen är nu nere till 3 jävla dagar kvar!

smack!

4

"The world is a book, and those who do not travel read only a page"

Nedräkning: 4 dagar kvar!

 


dagens schema

okay, skola klart. nu ska jag sticka till stan o fixa lite ärende sen ska jag hem o plugga,fixa middag o softa lite innan jag drar till mötet för nattcupen ikv.

Bara några dar kvar tills det brakar loss! Sjukt, minns som det var igår då vi pratade om vilket datum vi skulle ha för nattcupen i typ sept månad. och nu är det nu på lördag? ÅNGEST.

ciao!


(Nedräkning: 11 dagar kvar!)



sthlm

snart drar jag m fyra tåget till sthlm! ska jobba i Dukis ikv m larissa o follin. rekordtävlingar blir det ikv. spännande, ser nog mest fram emot hur många marshmallows ungarna kan ha i munnen ;)
klassikern!

sen blire basketmatcher i helgen. ska spela imorgon, taggatagga!
och nu är det "BARA" 15 dagar kvar tills jag åker till andra sidan av jordklotet, fan va jag längtar. I really need it!


"Laughter is timeless, Imagination has no age and dreams are forever"

onsdags planering

imorgon blir en tuff och lång dag för mig.

08.00-15.30 - skola (inkl. två st mini redovisningar och RIGträning)
15.30-16.30 - planera med laith hur vårt redovisning på torsdag ska bli osv.
16.30-18.00 - Basketträning
18.30-19.00  - Dansträning inför nattcupen
19.00 - ? - Nattcupsmöte med SDI Ungdom

så jag lär vara hemma typ kl nio-tio på kvällen och vara helt jävla död,jappis...
och middag? snacka om hur dålig jag prioriterar middagen..den får jag fixa på ngt sätt så jag käkar under nattcupsmötet.

nu? varm choklad med magneten innan läggdags mitt i snökaoset.
snacka om mysfaktor på hög nivå!

GOD NATT!

the soul is broken

I still can feel that something in my soul is gone. How this little puzzle thing is stolen.

but nothing is lost forever..


SATS

wow, jag är imponerad av mig själv ;) att jag verkligen har formen att skriva nu!
få se hur länge det håller, haha ska vi slå vad?!
hur länge tror ni jag har formen o skriva? off snabbt efter höstlovet eller inte??

Igår o idag har jag tränat för första gången på SATS med min lilla mamma. fan vad kul det var! speciellt med min mamma, inte så ofta man ser henne..
sugen o ha en egen träningskort på sats men ingen idé - tränar alltför mycket redan på rig,dans o klubbträning samt har inte tid till det. blir alldeles för mycket träningar då.

men det skadar ju inte o träna sats under lovet som nu! passar ju perfekt, verkligen skoj och det är alltid kul med lite omväxling :) man tröttnar ju på det samma gamla tjatet i örebro m all träning så det här var extra kul m ngt nytt!

Seriös, jag har den högsta formen att träna nu! ni som har den där känslan när ni festar - den formen har jag nu till träningarna! denna vecka har jag hunnit m att spela basket i tisdags, joggat i onsdags, igår och idag tränat på sats och det blir sats igen på söndag innan jag far till Ö ;)


snart är det dags för film o mys for myself..i think so..just take care of this time before the hell break up in tha örebro! peace.


rån på guldfynd i jakan

Okay jag ska skriva...

Nu är detta faktiskt ett perfekt tillfälle att skriva något om. Jag ska gå in på detaljer hur jag upplevde och vad som hände exakt - av mina egna ögon.

Axxa var på besök och vi åkte spontant till köpcentrum i Jakobsberg. för jag skulle sedan kl sex träna med min mor på SATS. så tanken slog mig, varför inte ta en fika innan?
sagt o gjort, vi åkte till jakan och gick först lite omkring i affärerna. sedan skulle vi bestämma oss var vi skulle sätta ner oss o fika. första alternativet ville inte axxa fika på, för mycket folk så vi gick vidare till nästa.

och kolla här, hade inte axxa sagt att hon ville fika någon annanstans skulle vi inte ha fått vittna till rånet! vi skulle inte ha upplevt det vi precis hade upplevt idag..helt sinnesjukt..

Vi gick till nästa café och precis vid ingången hörde Axxa något konstigt..hon trodde det var något som byggde i närheten. så vi vände oss om och det första jag såg var en pappa som sprang mot affären guldfynd och kollade efter, sedan såg jag flera andra människor bete sig lite oroliga. pappan sprang sedan tillbaka och tog tag i sin dotter för att skydda henne.

det var då jag såg två mörka män, invandrare, som sprang ut med vita dräkter på sig och som skymde ansiktet.
den ena ramlade på golvet precis när han gick ut från guldfynd och tappade sin kofot, den andre trodde jag för en sekund att han hade pistol men det var bara en kofot i handen. mannen på golvet steg upp igen och de sprang sedan mot utgången.
Min blick följde efter dom, de sprang faktiskt inte så snabba och hade smyckena i handen och "joggade" ut. precis i närheten av oss! jag visste inte vad jag skulle tro vad jag precis just då såg, jag var faktiskt rädd. jag hade för mig att de var beväpnade med vapen. men jag såg inget skymt av något vapen. folk omkring oss blev så chockade o bara stod kvar och ja, glodde...

sedan sprang de som jobbade på cafét mot fönstret, vi följde efter och där kunde vi se de två männen hoppa in i en mörk bil.
pappan som jag såg från början sprang ut han också - för att se efter bilregistret. wow..
vi var bara så stela av chock..allt hände så fort. flickan som jobbade på cafét var så chockad att hon hade händerna på munnen. de som jobbade på guldfynd var så skakade av händelsen..

Vi beställde latte och choklad och satte oss ner framför brottsplatsen för att se vad som pågick.
Poliserna kom,spärrade platsen och fick förhöra en hel del människor, bland annat oss. vi skrev ner på pappret och skrev vad vi exakt såg och fick försöka beskriva gärningsmännen. 

efteråt diskuterade vi en lång stund, vad skulle ha hänt si och så om vi stoppade dom eller stod redan i butiken osv? haha.
men allt hände så snabbt, man handlar helt annorlunda än det man alltid tror man skulle göra när sånt här sker..
det var en helt sjukt upplevelse - vid rätt plats och vid rätt tidpunkt.

Vi skulle ju bara ta en spontant fika..

?

Jag har bestämt mig sedan några månader tillbaka att lägga av med bloggskiten. men nu, helt plötsligt gick det upp för mig..ska jag börja skriva igen?


RSS 2.0