happy new year!

imorgon gäller det. 31 dec. 2008's sista dag. sen är det farväl, och det nya året kommer. 2009. Jag ser fram emot det nya året då det kommer hända en massa saker för mig!
men det enda jag lider inom mig är knät, cyklade idag och det gjorde plötsligt fruktansvärt ont. läkaren sa att jag inte fick springa men jag kunde cykla. men jag fick ju ont?!
känns som det inte blir bra m knät men nej fan. 2009 blir den bra. det måste den ju bli. Jag har en stor längtan efter att träna basket nu, spela, finta och vara en i laget,ja allt. det saknar jag mest av allt. över en månad har gått och jag har inte blivit bättre.?  jaja nog om skitbabblandet! :) den blir bra, punkt slut.

jag har funderat lite om jag ska ha nyårslöfte men om jag ska ha det, vad för typ av nyårslöfte ska jag ge mig själv? uppleva allt jag vill som ska uppnå, ja ofc. det strävar jag alltid efter. och såklart bli bättre i basket. och så vidare. men nåt djupare än så? någonting jag vet inte vad...men det eller ej? får väl fundera annars skippar jag det.


imorgon kmr jag ej blogga. men det gör jag "nästa" år ;) så avslutar nu med...GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA! njut fullt ut på den sista dagen av 2008!

high five!

kjolen

Här kommer kjolen som några ville se! voila...




Idag så har man åkt till netONnet och bytt kamera. så nu får vi se om den nya är bättre. en KODAK, har ingen aning om hur bra de är men den verkar vara bra. ville ha den i röd men det var slutsåld så jag tog svart istället. Det enda som fanns kvar. men äsch, det viktigaste för mig är ju att det inte blir FÖR VITT på bilderna som förut ;)

sen åkte mamma o jag till Kista, var fullt m folk där, vi började med o ta en fika tsm. var mysigt och sen började vi kolla runt. hittade inte så mycket och det var dessvärre svårt för mig o hitta ett par jeans som verkl passade mig. kollar mer framöver...
det blev iaf ett par klackskor som var i rea och bh för min del idag ;)


ciao

igåridagimorgon

Igår har man handlat lite på egen hand. Blev en kjol som jag i princip aldrig köper! Men det är en utmaning och man måste ju våga. blev iaf ett kliv in inom "att våga köpa andra typer av kläder" själv haha..sen köpte jag också en t-shirt - köper annars alltför ofta linnen o annat, örhängen som var helt annat typ än vad jag brukade köpa och sen lite annat typ deo,nagellack och hårspray. de håller på o ta slut här hemma. När jag kom hem va jag osäker på om jag skulle behålla kjolen så jag provade igen och fotade lite..nej fan ska jag behålla den! punkt o slut ;) blev iaf nöjd med allt.

Idag fick jag o några andra träffa Fatima, var verkl kul o se henne igen! Hon berättade en massa om vad som hänt där i Washington DC och MSSD. det fick mig att verkligen vilja uppleva allt och längta ännu mer efter Gallaudet som jag har i sikte i framtiden. livet där är så rätt och jag bara måste få åka dit. men det är flera år kvar och jag orkar inte vänta? suck.

Just nu sitter jag på soffan och dricker smoothie, som mamma gjort. gott! Imorgon tror jag det blir shopping för min del m mamma. en julklapp jag fått av henne :)


ciao!






nostalgi




vårt nästa resa tsm ser jag verkl fram emot!


Min kusins barn - Lucas..

Lucas pekade fingret uppåt..
Jag gjorde som han sa och kollade upp
sedan neråt..
Jag kollade ner
Sen så hade han hela händerna öppet för att visa att jag skulle gapa
Jag gapade och gjorde som han sa.
"Du är en apa!" sa han, sen brast alla i skratt.

snacka om hur söt han var, bara två år gammal ;) minns när han var nyfödd och ifjol pratade han knappt någonting. Nu älskar han att prata och var hur modig som helst att krama tomten, gick ständigt fram till tomten med ett allvarligt min och kramade försiktigt och långsamt.
jag smälter...


God morgon!

Nu har jag precis vaknat, ligger o myser i min säng ;) Idag är det ingen vanlig dag, det vet alla. Julafton! Men känns knappast någon julstämning, ja spela roll om mamma o tompa har en massa julsaker här, för ingen snö finns det därute. suck.
Och ja, jag vet jag har sugit så hårt på att upd! men jag lovar och mig själv att upd sen om min bday när jag fått alla bilderna! :)
Det var en superkul fest och tack Tina, som gav sin lgh i sista min! Det var hemsk när jag dagen innan festen fått sms att det inte gick o hyra ut pga skadegörelse där jag skulle ha hyrt. de skrev så kort och avslutade med ett "sorry". som om de menade det,visst.
Jag trodde det var ett skämt först. fyfan, så panikslagen jag blev..satt hela kvällen då o försökte leta efter en annan lokal, men de som svarat var bara telefonsvarare. Den som verkligen svarade på riktigt la på när jag ens nämnt lokal. fina folk - tummen upp. Men sen räddade Tina.
Och axxa o elin som gjort festen en superfest. ni var toppen värdar. och gav mig glädje! kärlek till er.
Presenterna av er var toppen, tack för att ni kom och gjorde till en rolig fest ni alla ;) bästa födelsedagsfest jag haft!

Mkt som hänt hittills och jag borde bara upd mer? men jag lever o njuter av livet. ;)
nu när alla haft frågestund känns det som om jag ska det py? men kanske skippar det trots allt ;)
nä nu måste jag stiga upp, käka frukost och fixa mig för sen bar det av till moster, där vi ska fira julafton.
glöm inte kalle anka kl tre!
alltid varit min favorit sen jag var liten hihi!

Headachee önskar er alla en riktig skön God jul!

Unforgettable




seeg

sry, blogget har visst legat i några dar nu och sovit. väcker den nu och skriver lite av mig..det har hänt mycket på sistone..
festen hos davve var skoj, tack för festen! ;)

oja,matchen mot västerås förlorade vi, de gjorde revansch. jahapp och mitt knä börjar få problem igen. typiskt när jag just börjat få spela matcher, och det ska hända såhär??

lördags förlorade vi också mot eskiltuna med 84-71. och jag hade så otroligt ont i knä, spelade bara i 4-5 min. inget mer. under veckan hoppas jag få läkartid och få kolla upp det. Igen.

förra gången fick jag en typ spruta,kortison. smärtan försvann och har varit superbra tills nu. Och nu är knän ännu värre, trodde nåt inutin knän skulle vara borta men nehepp...

nu tror många att det är menisk, får se vad läkaren säger..blir bara så irriterad att jag inte kan springa, satsa, få spela mitt spel och träna. måste vila, måste kolla....

och sen, ja imorgon är det två veckor kvar tills det är min 18årsfest som jag hade tänkt fixa och ingen lokal har jag hittat än?! paniken växer,stressen växer. men det finns en plats som jag kanske kan få hyra, får veta imorgon men chansen är liten skulle jag tro...positiva tankar nu,fifia! när jag väl hittat (och det ska jag!) så skickar jag inbjudningar till er så var uppmärksamma ;)

Det är trots allt MINDRE än två veckor kvar tills jag blir 18 och snart är det lov, det behöver jag verkligen!
hösten har verkl varit både bra och dåligt men också har tiden gått otroligt fort.
nu ligger det en mattebok bredvid mig och skriker efter mig men har jag lust? nää..

nyår snart och jag vet inte vad jag ska göra? ännu en grej att tänka på.
nä nu ska jag nog titta in hos magneten :)
sen måste jag tvätta kläder och så soofta framför tvn och kanske m sötnosen.

På återseende!!

RSS 2.0