snart är höstlovet slut?!

herrejisses..lovet går mot sitt slut,det vill jag inte?! det vill ingen...inte ens du,right?

men ja, idag fick man mysa m magneten i stan o kolla runt efter en vinterjacka åt mig och lite andra saker..
jag har pii svårt o hitta en bra. kanske lite kräsen när det gäller vinterjackor? less på samma gamla? samma färg? vill ha nåt nytt? ja för fan..



elin brukar vara bra på o hitta ngt till mig hihi och vi hittade två st idag, ska fundera tills imorgon då lillmorsan o jag ska handla lite och dessutom blir det klippning för mig.

evigheter sen sist - januari! då hade jag posh hår. vilket jag saknar ibland men nu ska jag ha LÅNGT hår, alltså tålmodigt vänta. dessutom är håret så slitet o tråkig så piffa upp den lite skadar ju inte. dags för det imorgon och på kvällen ska jag faktiskt dra till örebro.
ja, ni såg rätt..
bara för att jag saknar honom z. vi ska ut o mysa på bio o äta tsm. vill ju ha honom under höstmyset också innan det är dags med läxor i högen o all sånt skolskit.

au revoir!

magganlove


sthlm

Stockholm under helgen var hur myysigt som helst! jag kände mig lycklig och varm när jag var där. Fikade m några sötnosar i fredags på café 60, övningskörde m lillmorsan i lördags (som var roligare än vad jag trodde ;D) och basketmatchen i söndags var tummen upp!

vi vann m 46-38 (om mitt minne visar siffrorna rätt för mig) och jag var pi nervös innan, sist jag spelade m hephata var ju i somras i Tyskland!
men efter några minuters spel kände jag att jag kom igång och jag har utvecklat! både i tekniken och på skottet. tacka RIG och den nya klubben vetja...enda problemet var att jag kände på nåt sätt att min kondis var sämre än förut. kondis? ja fan..ut o jogga? orkar orkar intee.. eller jag har aldrig joggat ute här i örebro, ha ha...

men kondis ska jag absolut vodka förbättra!..under höstlovet, då tränar mitt lag som vanligt medan jag är i den skööna sthlm. men jag ska visserligen ut o jogga! yeah, fys o sånt shit!

viljan finns för det...det är ju where there's a will there's a way  ;)

oh my god

herreguuudd...vad jag saknar sthlm! hade funderat över om jag skulle åka hem på fredag eller lördag..
men under veckan har jag varit m både papsi o mamsi. lillmorsan åkte hem idag..och jag vaknade idag av en sida där jag veerkligen längtar efter sthlm! hur fan kunde jag tveka över fre eller lör?!
Helvete åker jag hem imorgon! :)
sthlm i mitt hjärta!

Och sen ser jag fram emot efter att spela basketmatch nu på söndag! ska bli kul. och övningsköra ska jag nog göra på lördag. vilken evighet det tog..första gången nu på lör. Liten o upptagen människa, det är jag.

ikv har jag basketträning, är pii trött men power..ska träna ändå eftersom jag kmr inte träna m dom imorgon kväll. då är det sthlm som gäller!

nu ska jag samla en massa "power"!

Ciao!

party!

Hej knekt!
tjejmiddagen var verkl mysig och festen därefter var pii uberkul.
 hög stämning nästan hela tiden tycker jag. jag som somnade nästan i början av middagen pga rastlöshet. alla hade sina sysslor o jag var klar med allting,haha.
 
tjejmiddagen var mysig, även om det var kort. och maten var pii god! (y) till er!


Middagen
    



festen
              

    

nää nu orkar jag inte ladda upp mer!
Bara två saker kvar!
nämligen våran speciella sång! och akious som poserar! sitt nu o glo på två spännande filmer! men ha inte för höga förväntningar,  sitt ist o garva som fan - det är det bästa rådet av mig.
 

 




hejsvejs!






EMU20

 
Det blir kanske av! måste,måste,måste!
Fan vad vi ska hämnas och fan vad vi ska köra över dom! jag bara lääängtar! peppad till 110% redan nu!


sweden in my heart!




Hemmafest hos Litto

Hej knekt! Tänkte att det var dags o upd blogget. har verkligen inte tid för det haha.
men tänkte att inlägget skulle vara mer spontant med några bilder för bilder säger ju mer än tusen ord?!

hojta bara till om ni vill ha bilderna från festen ;)
festen var pii knasig o konstig men var ganska skojigt ändå :)

titta o njut!

  

det var några...men finns inga bilder på slutet av festen..kameran dog! förbannad till max..bara o lära sig till nästa gång att alltid,alltid ladda kameran FULLT!

Men för det sista..jaa,tack för en knas fest alla;)
hej knekt var det bästa under festen!

peacelove!

RSS 2.0