mästarinnorna!!

WE DID IT!!




Just few days left

2nd DIBF U20 European basketball championship for women and men



Kan inte trooooooooooooo det. för fan... nu på söndag far vi ju iväg
till ett främmande land som kallas för polen.

Landet må vara främmande för oss men det hindrar inte oss...
från att vinna vartenda match. från att ge järnet o ge allt vad vi har.
 av hela våran hjärta.
och ofc ska vi ha kul och jag ser fram emot det!
rapporterar efter polen hur det har gått för oss.
go,sweden,go!



Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!


love

idag var det en mysig dag, fika m mysiga människor o sen så åkte vi till lilla elins hem för att överaska henne, haha hennes min när hon öppnade dörren, såå love!
med flätor i håret o gapad mun, love. där så pratade vi en hel del, mumsade lite glass som var skitgott oboy o så spelade vi hemliga tecken - jag o bea vann woohoo ;p

yey. när jag kom hem, så var det konstigt. pappa sa han skulle komma hem klockan elva pga jobb nåt, och jag kom hem ca tolv. han brukade alltid smsa mig om jag är på väg hem eller så, men idag gjorde han det inte. så jag tänkte, ibland brukar ju han inte det..idag kanske det var den dagen..men sen när jag kom hem var bilen flyttad, posten på bordet som jag tog in tidigare idag, var på samma ställe på bordet - han flyttar ju alltid dom till bordets högra hörn? tänkte jag. och allting var släckt men lampan vid trappan brukade ju vara tänd. så jag kollade i hallen ,hans skor fanns inte där? eller?
så jag tänkte, har han inte kommit hem? jag började bli lite orolig, det brukar jag inte vara eg. men idag var jag det. magkänslan kändes konstig?
men jag sa till mig sj,han kmr ju hem snart. men tiden tickade iväg..så jag bestämde mig för att skicka ett sms om han var på väg hem..men ingen svar fick jag...så jag började bli lite mer orolig.. så jag gick ner och kollade för säkerhetsskull hans sovrum, jag öppnade försiktigt och tände lampan...
där såg jag bara täcke men dessutom hans hängande arm och fot utanför täcket. puuuh,vilket lättnad! men pappa söta du, du skulle bara veta...hur orolig jag var va?? så här brukar det ju inte vara!
alltså..det kändes sååå jävla läskigt,man är ju van hur det brukar vara. skickar sms till mig, lampan tänd, posten o sånt skit. och han sussar egentligen gott. sover djupt i drömmarnas värld. han måste vara helt slut :) 

jag älskar dig,pappa.

Te

Efter övningskörningen och jag kom hem så var jag sugen på en bulle med te. så jag fixade vattnet och sånt där, tog fram socker och mjölk, det brukar jag ofta ha, nästan alltid. och jag vet att tompan alltid köper gula mjölkpaket. Jag dricker hellre grönt mjölk men till te så spelade det ingen roll för mig så jag bara tog fram det jag såg var ett gult paket. och när jag skulle hälla i min mugg så kom det ett stort klump och jag slutade genast att hälla i mer och tänkte vafan, ett gammalt mjölk, hur fan tänker dom?!! och sekunden efter insåg jag...att paketet inte var mjölk. det var vanilj yoghurt...att jag inte såg det i början...fyfan sofia...


Big Love


RSS 2.0