...

Tankspridd

Jag är nog för tjatig nu men...

Ingenting är omöjligt,bara mer eller mindre besvärligt!

och det är bara JAG som kan göra detta. mitt eget val, som kan vara avgörande...go on!

33 days left!





en känsla av lycka

gud så skönt det är att vara hemma i sthlm! inte varit hemma på ett jävla bra tag. att komma hem o sedan nästa dag flyga iväg nånstans räknas inte.

har inte kommit hem en helg o fått andas ut. behövde verkl det. jag behövde verkl en PAUS. av allt som hänt hittills. jag längtade redan i måndags att det skulle bli helg. att få komma hem. dagarna gick och vilken härlig känsla jag kände mig idag!

imorse var jag så pigg o motiverad till rigträningen som alltid börjar kl åtta, brukar annars vara trött såhär tidigt på morgonen spec då det är mörkt o vintern är på väg. kanske var det för att min kropp verkl kände lite av sthlm imorse? ;) hihi.

oboy, att äta middag m familjen var också mysigt. 
så längesen, kände glädjen i mig och jag gav då presenter till dom som jag köpt från usa. 
de blev nöjda och även jag! 

Stockholm in my heart <3 
 

titta och njuuut


Vägen till OSguldet.


sjukis

Började känna lite i måndags när jag kom hem från USA.
det lustiga är..jag sa till Anna på Amsterdams flygplats i måndags då vi väntade på flyget hem till Stockholm att jag hoppades bli lite sjuk så jag hade skäl till att inte komma till skolan nästa dag. eftersom jag hade jetlag och var inte redo för ngt "redovisning" som vi skulle ha, alltså typ argumentera o försöka sälja vår produkt till varandra.
ja, visst blev jag sjuk. men så sjuk ville jag inte bli att jag fick vara hemma hela veckan. snacka om att det blev mitt straff!  
känns det som...
 

RSS 2.0