åååh

efter ALLRA sista landslagslägers träning idag så åkte jag efteråt till Ebru där de lagade turkisk mat! ;)
Har aldrig ätit ngt turkisk mat och det var gott, kan jag lova! jaja, jag äter ju ändå allt. kalla mig allätaren men det var gott, speciellt risen! seriös, smakar annat och pi superdupergott.

tack för middagen och en massa mys m er innan jag drar imorgon! ofattbart att jag åker imorgon, det blev iaf en bra avslut här i sverige idag ;)


den turkiska maten


ebru försökte lära oss en kurd dans som kallas för Halay haha



haha love denna bild!
vi misslyckades många bilder på oss tillsammans, och när vi såg bussen komma så ville vi bara ta en bra bild på oss med självutlösaren snabbt! bussen stannade och vi poserade, men sekunden efter ändrade vi oss o sprang till bussen för att hinna..vi missade den tyvärr som var cirka två meter från oss, han såg ju oss posera och vi valde hellre det?! när ebru o anna eg har bråttom till örebrotåget...haha igen..





sista bilden, en bild där de ville stödja mig, och att jag skulle ha en bild att kolla på i Taiwan. en peppadbild från dom. <3

Tack för allt, nu ska jag köra järnet i Taiwan!
/ Fifia  


Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt

Ingenting är omöjligt, vi kan det! och vi ska det. utropstecken.


Europamästare 2008

I love you


länkar!

för deaflympics i Taiwan!

http://www.taipeideaflympics.blogg.se/ (den här bloggen skriver vi deltagarna själva, simlandslaget har redan börjat nu i Thailand!)

http://www.dovsimning.se/

http://www.svenskdovidrott.nu/ 

http://iof1.idrottonline.se/templates/PageWide.aspx?id=5343 (TÄVLINGSPROGRAM)

www.svt.se/teckentorget

http://www.taipei.blogg.se/ (av truppens ledarna,jocke m.m)

http://www.2009deaflympics.org/ (deaflympics hemsida där ni kan kolla ALLT möjligt)


myspys m Bea!

massa mys blev det efter träningen idag,oboy!
Jensens.Spontant klippning.Baksmällan. Det kunde inte ha blivit bättre! ;)


Taipei, Taiwan

satt o stirrade framför datorn ett tag..vad ska jag skriva? eg ska man bara skriva det man känner för, o jag känner mig bara så jävla pirrig o taggad inför OS! för helvete, det bara närmar sig. 31 aug åker vi till taiwan. jag bara...oooaaaaw! finner inga ord!
 
okej, nu är jag bara lite snurrig i huve,hoppfull,positivt o skriver bara ut mina tankar. jag kollade in svenskdovidrott.nu o där fanns bilder på oss,deaflympics truppen och så massa annat typ tävlingsprogram.

har lovat några att lägga ut olika länkar typ blogg o deaflympics egna hemsida m.m här på bloggen. så ni kan kolla in bilder,rapport m.m hur det går för sverige! skrika för full hals framför datorn, gul o blå ska det vara! ska se till o fixa det under veckan...  

en massa snack m alla ämnes lärare blir det också, hur man ska göra si o så med alla ämnen jag kmr missa... jag tar ej med dom till Taiwan, orka störa min koncentration. har redan pratat med matte- o historieläraren hur jag ska göra och det låter finemang, bara o köra järnet. yeah, jag kommer klara det. och jag längtar till taiwan, taggad. ja nu är jag lite tjatig men det får man vara när man börjar få lite resfeber! för jag är för fan jävla taggad! för tredje gången gillt....


10 aug, 15 aug

Mkt har hänt o jag är helt jävla sliten..den 9 aug fixade vi en överaskningsparty för elin, det var kaos innan vilka kläder jag o bea skulle ha pga hennes klänning gick sönder osv, stress för att handla, fixa allt osv. men reslutatet blev att elin hade det verkl roligt på hennes 18årsparty. och jag är glad för det! jag minns själv vad hon och axxa gjorde för min 18årsdag. självklart ska man göra det för henne också, för magneten min. nu är du äntligen 18 år gumman!  ååh en massa hjärt(a) till dig! Ingen är så underbar som du är.
"Together forever, never apart. maybe in distance, but never in heart"


sen var det direkt till Lillsvedläger, basketläger 10-14 aug. och 14-16 aug landslagsläger. 16 PASS på 7 dar, snacka om att vara så sliten nu! båda mina fötter stukade lätt i fredags, tredje gången gillt i lördags. pga av trötthet. tack o lov att det inte var allvarligt.

Den 15 aug, blev det TVÅ år för mig och magnus. tråkigt att vi inte kunde fira på två årsdagen pga träningslägret... men han fanns i mina tankar i lördags och jag fick en jättesöt sms av honom..vi har iaf bestämt att inte ge varandra presenter eller liknande, utan ist resa utomlands tsm. frågan är bara när.

Jag är glad att jag har en så fin pojkvän som magnus. i två år har vi varit tillsammans, vem hade kunnat tro det? tiden rullar på o jag hänger inte med.. jag älskar dig så sjukt mycket och ser verkl fram emot hösten med dig. imorgon börjar det, eller snarare idag, vi två ska bo tsm.



Tänk att två underbara människor som Ni finns i mitt liv. <3 

Tankspridd

Jag ligger i sängen nu och oroar mig hit o dit. Nu när det börjar närma sig höstens start och att laget börjar träna igen imorgon tänker jag på uttagningen o sånt där.
 
Jag oroar mig för att inte vara tillräckligt bra för att vara med i div 1. förra säsongen spelade jag med div2, jag var ju ny i laget och det är många som är duktiga så jag accepterade att jag platsade i div 2 och inte div 1. Mitt mål var att förbättra mig och nästa säsong, nämligen nu i hösten att komma in med div1.
Men nånstans inom mig säger att jag har en bit kvar..

Att man är döv och måste visa ännu mer för de andra att man kan, det är så överallt. det vet jag. och de är vana att handskas med döva så det spelar ingen roll.
Men lilla JAG måste bevisa dubbelt upp. jag är inte bara döv, jag är kort också. för att vara tydligare, kortast i laget. men det förvånar ju inte er haha.
Inte jag heller, det har alltid varit så och jag är stolt för det. Men å andra sidan så måste jag vara bra på andra saker eftersom de som är långa har sina fördelar som inte jag kan ha.  

herregud, jag blir nervös av bara att tänka på sånt..jag vet inte hur jag kommer känna mig om jag misslyckas komma med i div1. Men då är det bara att ge järnet o bevisa att jag kan. för fan. jag kan det. och jag accepterar inte om jag inte kommer in..

Ingenting är omöjligt,bara mer eller mindre besvärligt

"När Jag ser den gulblåa flaggan hängande där uppe

Står Jag stolt bland mina lagkamrater

Med ett leende ler Jag stort och stolt för Sverige

Med en guldmedalj kring halsen som blänker

Och pokalen precis intill som är vårt

Genom viljan vi hade i hjärtat

Genom glädjen och tårar vi haft tillsammans

Skapar det ett minne nu och för alltid

Det var vi som vann mästerskapet

Ingenting var omöjligt, det var bara lite mer besvärligt för oss"

den här texten skrev jag faktiskt INNAN vi var i Polen och spelade för emu20 mästerskapet. Jag drömde mig fram att vi vann och ändrade lite på mitt citat "Ingenting är omöjligt,bara mer eller mindre besvärligt"..
och jag måste säga att det känns..lite läskigt eller?
jag syftade på att jag skrev "ingenting var omöjligt, det var bara lite mer besvärligt för oss."

och då kom jag på em. Det var faktiskt så. Hade vi inte förlorat mot Polen den första matchen hade vi lätt kammat hem guldet redan från början. men istället tog vi en annan väg som var tuffare för oss att ta hem guldet..nämligen genom att förlora matchen mot polen o sedan försöka vinna alla matcher, bla. slå Ukraina med minst 10 poäng! annars blev det brons eller silver för oss..
snacka om synsk eller inte..hmmm...


RSS 2.0