citat

"Människor med mål lyckas för de vet vart de är på väg
De ger inte upp vid första taget"




Abbes 18årsparty

Här kmr det några bilder från kvällen. hoppas du abbe hade det skoj och det hade du tydligen!
jag hade själv skitkul den kvällen! tack alla!


 
 
 

 

Adios!

 



 

 


Dada och fifia


sammanfattning av helgen

Helsingborg - Vårkänslor!
När vi anlände dit kunde man nästan inte se något snö alls. sol,sol kom fram så att allt snön försvinner! det är dags!

å ja, matcherna var med att sammafatta ett ord - SKIT. tyvärr gick vi inte vidare. första matchen mot Sanda spelade vi uselt den första o andra perioden. men sen började vi spela vårt spel i den tredje och fjärde men tyvärr räckte det inte till o vi förlorade :(

andra matchen på söndagen var avgörande om vem som skulle gå vidare - vi eller Helsingborg.
Matchen var en skitmatch. domaren sög. vi spelade inte bra.
domaren var på det andra lagets sida. hatar så där, hemmalaget ju ofc.
två av våra spelare fick tekniskt foul bara för att de sa "fan" när de missade göra mål? vilken lustig domare. han pratade nästan hela matchen, sa åt oss vad vi gjorde för fel och gav oss foul ist för det andra laget etc.
ja, det var inget jag ville tänka på..
vi kunde ha vunnit över dom men nehe..

å andra sidan förutom matcherna så var det en superkul helg!
jag trodde ärligt att jag skulle vara UTANFÖR eftersom jag är ensam döv. men tvärtom! de var otroligt nyfikna på teckenspråket, frågade en massa och alla i laget har fått en egen persontecken :) de var så ivriga när de fick det!

jag hade bra stunder med coachen också eftersom hon kunde teckenspråk flytande och hon tolkade gärna åt mig vad alla pratade om vid middagsbordet.
Lördagkvällen var det 6 KAMP av coachen. fyfan vad mkt skratt det blev! jag hade himla kul även om mitt lag kom sist, skratt. det var jämnt med poäng...

sry, långt inlägg men det var något o sammanfatta helgen.
  jag hoppas att vi får göra det här igen men frågan är när..

ADIOS!

U20 SM

igår och idag tränade jag med div 1 :)
DET för att jag ska vara med på U20 SM nu i helgen! i Helsingborg, fyfan såå långt dit men who care. det är mitt livs första SM-matcher och det ser jag verkl fram emot! och vi siktar på SMGULD! hoppas!

det enda jag är lite orolig över är att vara så ensam eftersom jag är ensam döv i laget och resan dit kmr ta flera timmar med bil samt vi ska övernatta där. alltså är jag borta hela helgen.
MEN min coach är jag väldig trygg att vara med. hon kan teckenspråk flytande. Några spelare i laget kan lite teckenspråk också så bara o se det positiva i det hela! få lära känna dom mer, hoppas jag...

Jag kommer spela som forward. eftersom jag är ny och alla i laget utom jag och entill tjej spelar i div1. vi två spelar i div2. så de andra känner varandras spel mkt väl. fast jag spelar med två av dom på RIG. så igår och idag spelade vi mycket tillsammans för att vara beredda inför helgen och det känns bra.

fan vad kul det var att träna med div 1! helt perfekt tempo för mig, spelet o allt. Jag hoppas jag får träna mer med dom senare för då kan jag utveckla mig skitmkt. Det är en stor skillnad jämfört med div 2..herregud.

Önska mig lycka till, jag kmr vara riktigt nervös inför helgen! :) och nationella provet Matte B nu på fredag..jag har skitångest för det, vill inte ens tänka på det, näää nu ska jag faktiskt tänka på basket, det får mig o må bättre! matte har aldrig varit min grej... 

Pusshej! 

RSS 2.0