nu kmr den efterlängtade filmen!

För somliga er ja ;)

Nu får ni ge fan i och kolla hela långa filmen! ni som tjatat på mig i månader alltså. jag har slitit och spott på er om ni inte orkar, haha :D Tror seriös att jag ALDRIG ska lova nåt sånt liknande mer vaa?!
men löftet är löftet, jag sviker inte er ;) även om det tog månader för mig att sätta igång...har haft mkt o göra o när man väl är ledig så ooorka. men nu är den klar! äntligen säger jag bara... 
hyff meddela, enkelt redigerat men ändå så jobbigt!

Cypern är nåt man ska minnas och det var underbart med pornstam,jag love henne spec då jag skulle väcka henne o direkt fråga om hon älskade mig ;) det sägs ju att om man väcker en mitt i den tunga sömnen är hjärnan typ klarvaken och man svarar helt ärligt direkt..men jag väckte henne på morgonen. kolla avsnittet i den här filmen ;) soo love. 

cypern är nåt man ska minnas och det var underbart med henne. denna ingår inte bara bilder utan även filmer..
såå just enjoooy!
(kommentera gärna!)



God Natt!


imorgon är dagen kommen

Imorgon är det dags för begravningen för Mona. jag vet inte vad jag känner..ofta känner jag en massa när dagen närmar sig..Imorgon kommer jag känna en massa känslor..imorgon kommer vi ta farväl av henne..det känns overkligt fortfarande. jag har drömt om henne tre gånger?..och drömmarna var konstiga alla..


jag hittade några bilder på oss tillsammans, dessa bilderna var från kamratstödjarläger i Skäggesta. valde några för Mona. För den roliga tiden vi hade tsm. på kamratstödjarlägret pratade vi nätterna ut, speciellt jag,Mona och Larissa som delade rum tsm.
DU kommer alltid att vara i våra tankar i all evighet. och jag ska minnas de roliga stunder vi haft tillsammans, även under manillatiden. tack för att jag fick lära känna dig, minns du alltid kramade mig hårt, jag som är så liten och blev krossad av dina hårda kramar. och dina skratt. du var en glädjespridare och en busig Mona...
























Vi sprang som fria fåglar...Nu är Du en fri och vacker ängel..
Du finns alltid i våran hjärtan...och i våra tankar..
vila i frid Mona shahabi <3

Reims in France

en oförglömlig resa!
tack ni som förgyllde min resa. har haft pi jättekul m er o fick även lära känna lite några av er mer!

det var fullt liv där i Reims, människorna där är så sköna och coola, och det var verkl ett liv där.
är verkl imponerad över att de är så duktiga på att dansa, göra filmer, målningar etc. tappade hakan. fler borde upptäcka det, vi döva kan. Hörande tror inte att vi kan men det gör vi!

måste spec hylla dansarna. ååh, jag dreglar!

jag saknar det redan och vill tillbaka! men det är inte över, det blir fler framöver - längtar redan till nästa ohshit...

Reims har gett mig magiska krafter i hela kroppen, jag vill bara dansa mer!

hände en hel del roliga saker också, haha vad jag garvar när jag tänkte på första dagen, haha åsa. ;)
och odyssen killen och den andre killen, första kvällen vi åt på kebab. haha hjärntvättat hårt i det.

naja, mer upd om det kommer sen. :)

SILENCE <3

RSS 2.0