Where there's a will there's a way

Ja, jag tänker på basket. och tiderna vi haft i Ik Hephata. det var en känsla från långt borta. från ingenstans. Där vi var ett team med hjärta av guld. Där vi var så få men ändå körde på hela planen och krossade de andra laget. En tid då vi verkligen var bäst. Ibland vill jag tillbaka där vi var. men det är inte försent att återuppleva upplevelsen och känslan. visst, det kommer kanske aldrig bli densamma men vi kan bli starka igen tillsammans på Polen nu i Juni! vad säger ni?! Vi ska fan ge våran själ, ta revanschen och känslan vi en gång hade komma tillbaka. gemenskapen och uppmuntran. Ha kul på planen och köra vårt lek som förr. att spelet bara är en lek för oss. Ta på svenska matchtröjan och skrika på planen att det är vi som är farliga oavsett vad!

----



denna bild är gammal då vi var ett stort trupp den första emu20, år 2006. Nu är vi bara få kvar, vi som verkligen älskar basket. Nykomlingarna välkomnar vi in i laget, flickor födda 95. Vi får se hur långt vi kan komma med viljan och styrkan i polen. Jag tror på oss. och oavsett om det inte går speciellt bra som den första emu20 så är jag ändå glad att vi är ett team igen. och känslan är obeskrivligt. love.

-----

vi är Hephata, vi är Hephata
vi dribblar mot målet
vi är på spåret
vi springer fram o tillbaka på hela jävla plan
vi är ju så få men lika bra som Jordan
o vi ser motståndarna komma
men springer med bollen förbi
vi sätter skräck i dom
så att de får fobi
vi passar bollen långt
men snabbt o säkert
att deras försvar blir så osäkert
javisst, vi foular..javisst, vi knockar..
men det är vi, Hephata som verkligen rockar!

----

Party tonight

Jag har varit nykter i fredags. varit nykter i onsdags. Applauses.
Men ikv? ja jag faktiskt..FORM! ;p

blir inflyttninsfest för Madde, lär bli skoj! men om för hårt form så risk jag besviken. onödigt? så taggar ner mig nu lite för säkerhetsskull ;P


vi syns, folk!



på tal om gylf..

...så minns jag en händelse när jag var fjorton. Min gylf var sönder, men knappen funkade. minns inte om gylfen gick sönder samma dag men iaf, jag skulle åka hem och satt på pendeltåget. när jag steg av och skulle till bussen kom en typ orangehåring kille vid 25 års ålder fram till mig och sa vänligt någonting som jag såklart inte hörde vad han sa. Han fick upprepa många gånger,kanske 5 gånger, tills jag äntligen förstod vad hans läppar formade till bland alla dessa folk där på stationen "ursäkta, men din gylf är öppen"

"ja,jag vet. den är sönder." sa jag nickande och log och gick därifrån. Ja, jag skrattade lite för mig själv därefter, han fick ju fan anstränga sig att upprepa många ggr om att min gylf var öppen och jag tog det som ingenting. drev jag inte med honom? nej det var sanningen,jag hörde inte..

nåt att skriva om..

På en allmän herrtoalett sade en man till en annan:
"jag är hemskt ledsen att behöva besvära er, men jag kan tyvärr inte använda mina händer. Skulle ni vilja vara så vänlig och dra ner min gylf?"
Motvilligt gjorde den främmande mannen detta.
"och skulle ni också vilja vara så vänligt o dra ut mitt organ?"
Främlingen gjorde också detta. Sedan han kastat vatten bad mannen:
"skulle ni också kunna skaka den några gånger?"
När främlingen hade uppfyllt även denna begäran log mannen tacksamt mot honom, stoppade in penisen och sade:
"Åh stort tack, jag trodde att mitt nagellack aldrig skulle torka!

nostalgi


läkarbesök

Ja idag har man varit på läkarbesök igen för...x gånger. tappat räkningen nu, verkligen. Men jag fick två st sprutor i knät igen men på annat ställe. jag tänkte bara nej fan inte den igen. men förra gången försvann ju smärtan, men den kom tillbaka efter ett tag och då var det på ett annat ställe, som jag har ont nu. men jag känner hopp. För han sa att om det blir bra, kan jag börja träna igen BASKET nästa vecka!
Om knät inte blir bra inom 10 dar, blir det raka vägen till telefonen och fixa en röntgen-tid och kolla knät osv. Men alltså, det känns så konstigt allt det där... Borde ha gjort tidigare om mitt knä inte skulle bli bra inom 10 dar?

Iallafall, känner jag hopp för 2009. Jag tror på året. och jag SKA bli bra. jag ska klättra till toppen!

Rastlös

Nu så sitter man här rastlös och tråksurfar... men snart är det tjejkväll och rastlösheten försvinner ;) hoho. skönt med en myskväll o bara sociala, käka sig gott osv.
Det är fjärde dagen idag jag har piercering i tungan och det blir bara bättre med o äta. dock äter jag långsamt som fasen för att få i mig allt. men ärligt talat äter jag ändå oftast färdig maten sist av alla? haha.

och här finns det två sötnosar som ligger och sover på min säng nu? ja, de har haft en skoj natt, tydligen med så lite sömn.

dålig bildkvalitet pga fotot taget fr mobilen men det är mina sötnosar, det ;)

Gammal favorit


svar

Postat av: Lotta

hur & när föll du för maggan? ;)
oj lång historia haha. får förkorta historien..
Det hela började på jessans 18årsfest sommaren 2007. vi pratade lite som vi brukade göra innan på alla basketläger. men det var noll någonting. tills på denna fest var han påverkad och började prata m mig, alltså flörtade ;) aldrig gör han det isåfall.  jag blev förvånad men iaf,vi busade lite med varandra och när han skulle hem så kramade vi vilket vi aldrig har gjort innan. vi pratade på ett spec sätt också. dagen efter addade han mig och bad om ursäkt för sitt "fulla" beteende ;) och ju mer vi pratade tills fyra på morgonen under sommarlovet varje dag, började jag upptäcka hans nya sidor o gilla honom mer o mer. När jag åkte till Umeå så skickade vi sms till varandra ist. sen så hade elin 16årsparty hos mig aug07 och vi bjöd honom med dit. För jag ville träffa honom och se vart det leder. vårt beteende där var helt klart att vi gillade varandra, det minns du väl? ;) och efter det blev vi tsm.

din framtidsdröm?
jag har många framtidsdrömmar. att lyckas mina mål inom basket,resa så många länder jag vill, uppleva så mycket saker, bilda familj osv. Den största just nu är nog Gallaudet.

vad ska dina barn heta i framtiden?
haha långt kvar ;) man kan aldrig riktigt veta säkert om de kmr få namnet det man tänkt sig. men ja, om det var en pojke skulle han nog få namnet william ;p

Postat av: Jojjo

vad vill du göra efter studenten?
förhoppningsvis åker jag då till Gallaudet ;) sen får man se vad som händer.

vilken är din pinsammaste händelse?
haha, har många pinsamma händelser men den allra pinsammaste vet jag inte. men en händelse minns jag var riktigt pinsamt för mig. jag var på prao på hunddagis när jag gick på manilla. Och det var min andra vecka medan det kom en ny tjej den dan. jag skulle på toa. toaletten var verkl kass där,dålig lås. men iaf, om man öppnar dörren så ser man direkt toaletten,man sitter typ vid sidan om dörren. en väldig liten toalettrum. jag låste ordentligt, trodde jag iaf. man måste vrida två varv typ nåt konstigt grej. så satt jag och kissade och plötsligt öppnade dörren! där stod den nya tjejen och hon bara "ops" och stängde dörren. satt ju där m en förvånade och chockade min. jag skyndade mig som fan och sen gick jag ut. hon låtsades som inget har hänt men en annan fullvuxen kvinna som jobbade där skyndade sig fram till mig och sa "hur gick det?!" vadå hur gick det? det var fan pinsamt, satt ju där som en tönt och dagdrömde innan. Men jag sa bara "bra" och log och gick därifrån och skämdes.

om basket inte fanns, vilken sport skulle du hålla med då?
svår fråga för jag vet inte? haha, jag hade nog slutat med pingisen ändå. jag skulle nog ha spelat fotboll tror jag?

vad tycker du om mig? :D
en kul tjej som man kan skratta tsm med i matsalen eller i klassrummet;) du är rolig,snäll och för skön, glad att vi går i samma klass! o lära känna dig mer för varje dag som går ;)

Postat av: Tess
Vad är det bästa med dig själv?
det bästa hm. att jag skrattar mycket :D
och är målmedveten.

Vad ångrar du mest i ditt liv?
svårt o säga vad jag ångrat mest i mitt liv. men det finns saker som jag ångrat, håller det för mig själv. men det ser jag som en livserfarenhet och den man är idag..man lär sig av det.

Vad vill du bli efter studenten?
Ingen aning, men jag kmr vilja jobba inom idrott iaf.

Postat av: Karro

Har du bra självförtroende?
ja antar jag :)

Hur många seriösa förhållande har du haft?
4

Din bästa minne?
svårt! måste man välja en? haha. skärgården med elin,Malta m min gamla klass, nm06 och f91basket. och mkt mer..
 
Postat av: Tina

1. Dumpa Magnus och bli ihop med mig.
2. Byta kön med Magnus, dvs han tjej och du kille - precis som på festen, dock i all evighet.

VÄLJ. ;)

Dumpa magnus och bli ihop med dig. sen efter ett tag - dumpa dig och ta tillbaka magnus  ;)

Vad ville du bli som liten?
 frisörska! ;p vill ej nu!

Vad är din stora familjedröm, hus/lgh, osv? :)
hm. att man har en hus/villa när man har familj, i sthlm ska det va ;) ha 2-3 barn. mer vet jag inte riktigt ;p

Skulle du kunna slå ner mig rejält bara för att...? :)
noway ;p

Postat av: Laith

1. Vad är det bäst och sämst med mig?
Hm. Det sämsta är nog att du har svårt att hålla tyst och avbryter ibland när folk pratar tex jag ;) och det bästa att du är nyfiken och vågar uppleva m nya saker o ting.  

2. Kan du tänka dig vara utbytesstudent till nåt land? vilken? skulle du ha gjort det nu? eller när?
ja, helt klart USA utan tvekan. Jag skulle annars tänka mig göra det nu men jag väntar med det för jag vill gå färdigt först på gymnasiet. Efter det åker jag till Gallaudet, förhoppningsvis efter studenten.

3. Om du fick lov att vara med Victorias street och magnus sade du får absolut inte gå dit.. Skulle du lyssna på honom eller göra det ändå?
För det första så vet jag inte om jag vill och törs om jag får chansen. Men OM det hände så skulle jag följa vad jag själv vill även om magnus accepterar det eller ej.

4. Om du blev gravid just nu med magnus, skulle du ha behållit barn eller abort?
Jag är inte redo att bli mamma och har mycket kvar att uppleva av mitt liv, så jag skulle göra abort.

Postat av: eob

läget?

Joo det är bra förutom min svullna tunga :D och min hungriga mage. jag har piercat i tungan igår för er som inte visste om det. 

Postat av: Ylötelkmj7lmör

SKA VI SATSA ÅR 3 STUDENT?

WE CAN DO IT!

Är du seriös?! jag vet inte, måste fundera mer på det ;) jag tvekar fortfarande om jag ska ta 3 eller 4 år..u know. 



Så var alla frågorna avklarat! puh. tack för mig. peace!

 


Frågestund




ookejdåå, hit m frågorna nu. så svarar jag imorgon. bigsmile.

hmmhmm

Dagen idag var en skön dag m farsan. ej haft ngn tid med honom på den sista tiden. vi åt middag på stan och kollade runt och fixade även en bankärende,köpte dvdfilmer som vi ska glo på ikv haha. myskväll ska vi ha också m snacks och dryck som vanligt - jag har ätit en hel del på lovet z (men who care, det är ju lov!)
och imorgon är det ju Örebro som gäller och på onsdag är allt som vanligt igen...
slut på alla sovmorgnar, avkoppling eller göra vad jag vill. it's over. men ja, jag ser iaf fram emot på våren. då ljusnar ju allt till,mera lovdagar och man blir piggare och gladare!

kommer inte på nåt o skriva mer..skrivtorka snart tror jag. kanske kör med frågestund sen/imorgon om min hjärna inte poppar upp massa bubblor med ideer i.



woowhoo,yeewhoo!


RSS 2.0