imorgon gäller det!

dagarna är räknade! shit, det kändes som om det var igår vi bokade resan.
vi skulle eg ha åkt dit för exakt ett år sedan men det blev inställt i sista min. snacka om hur kass jag mådde då. jag ville verkligen åka. jag ville verkligen dit.
och nu så åker vi imorgon!

ser fram emot att träffa laith och de andra jag ej sett på flera år. och dessutom lära känna nya människor som vanligt. shit, denna år har jag verkl fått en massa nya vänner. och en massa resor. vad jag älskar det! det är livet,det. usa blir min åttonde resa denna år.

jag ser även fram emot att resa med er, mina tjejer. fan vad vi ska rockas! och så ska jag få besöka det jag verkligen drömmer om att få plugga på i framtiden...nämligen Gallaudet.
Ja, visst fan ska jag se till att jag är där och pluggar en dag. det har alltid varit ett av mina mål i livet jag strävar efter sedan jag var i åttan eller nian ngt. 

jag ser faktiskt fram emot allt som kommer att hända där! 

en mening räcker för att avsluta detta inlägget..

USA, HERE WE COOME!
  

Livet är inte som man tänkt sig

citat av Larissa idag ;)
jaa..jag ska till tyskland nästa vecka. vem hade kunnat tro det? Idag fick man veta att jam inte följer med av vissa skäl.
och då frågade larissa om jag ändå inte kunde följa med. tkr så synd om henne att få åka dit alldeles ENSAM. hur kul är det?
jag funderade riktigt hårt. Jag valde att inte följa med pga. skolan. bestämt redan sen lääänge. har ju missat mycket pga OS och jag ska ju till usa sen och då missar jag två skoldagar där också.

Fredagen gör ju ingenting o missa eftersom då har jag ju bara RIGträning och idrott.
Och jag åker ju dit för att spela basket turnering. det hör ju ihop.
men det jag inte ville missa är måndagen då vi kommer hem. viktiga lektioner. MEN idag fick jag ett leende, det är ju TEMA vecka den veckan! så jag blir inte efter i skolan med alla ämnen.
det måste vara ödet?! shiit..

har ju inte suttit o väntat för tyskland resan. jag räknade med att missa det. och jag accepterade det! jag accepterade att missa det roliga och att få träffa alla sköna människor där.

men det är troligtvis ödet, jag SKA dit. med dig. och inte ska jag lämna dig ensam heller. Alltid ska det vara vi två i allt med basketen. det verkar som ödet vill det ska vara så?
jag ser faktiskt fram emot helgen med dig. hoppas vi kan fira guld igen?;) hihi. För då kan det bli vårt FEMTE guld denna år. wow säger jag bara! 



 


hey!

JAG har inte dött, jag lever fortfarande. har bara inte haft lust o skriva på sista tiden..
den stora frågan är, ska jag upd om OS? eller räckte det med fb?
ja det räcker. och jag tänker iaf inte lova nånting nu som förra gången. haha det skulle ta evigheter annars...

Ikv blir det myyys hos magneten sen är det utgång!
ses i vimlet, folks!


RSS 2.0