axxa <3

Axxas data har gått i konkurs så hon lånade min data när jag var på basketträningen igår. när jag kom hem och skulle äta middag så gjorde hon mig sällskap därnere på 019.
"jag har en överaskning åt dig däruppe!" sa axxa o flinade.
jag vet hon alltid (eller okej, ofta då) kränker mig för hon gillr pi o mobba mig. men iallafall så trodde jag först hon provocerade mig men hon lovade att det inte var så, så jag började gissa typ om hon hade städat mitt rum, bytt min bakgrunds bild i datorn osv.

När jag kom in i mitt rum stormade hon in och skulle fixa klart nåt i datorn. jag fattade ingenting men började verkl bli nyfiken!

så var hon färdig, det var en mapp hon hade skapat som stod "titta hit!" och jag klickade. sen stod det klicka, nästa mapp stod det igen, hahaha igen, och sista gången osv. det höll på. men så kom jag äntligen fram till en film som hette "sofiaaa". en film om mig? tänkte jag...

och gissa om jag blev glad av filmen. hon gjorde det verkl bra, om jag skulle känna mig deppad eller nere ang basket behövde jag bara klicka på denna film hon gjort! <3
dessutom fick hon o peppa mig ännu mer för det är hela 166 dagar kvar till os!

kolla gärna filmen hon gjort!


headern...

är bara tillfällig. sry. syns inte sådär fint tkr jag men jag hade ju inget o göra så fantasi..lite dålig m fantasi nu också.. och så kass program här...förstår ni.
byter sen igen...


Ikväll, fira för topsy som fyllt 20 i söndags! ;)
Imorgon åker jag till älskade sthlm och då är det basketmatcher oboy!
Söndag basketmatch och sen tillbaka till örebro

Så ser min helg ut! nu ska jag nog packa lite, städa,diska osv. man måste ju passa på...och öh, jaja läxor kanske...

Peace!


basketball

Fan...helt otroligt? jag har börjat spela m min klubb igår och idag. första gången på jättelänge. och det känns bra?! det känns jävla bra. jag mår bra. knät känns bättre. jag vet att den inte är 110 % frisk men jag kan åtminstone springa utan att det gör ont under träningen. och jag har fått en typ rehab program av rig, jag fick nog av att inte få något sånt riktigt bra, knalla runt o deppa mig. så jag tog ett riktigt snack med dom om hur jag kände mig, vad jag ville och allt.

Igår hade jag min egen rehab träning på rig m döva. och sen var jag med o sprang. kondis känns en aning bättre nu. sen var det raka vägen till min klubbträning. och jag vet att det alltid är fys på måndagar. en timme och trettio minuter! gissa om jag var helt slut efteråt...MEN jag mådde så bra. jag hade nästan glömt hur bra man mår efter en hårt träning.
Men knät kändes jättebra och jag var LYCKLIG.
kolla noga ordet lycklig!

Nu försöker jag bygga upp, "ta ett ännu kliv upp på trappan" och tänka positivt. fortsätta med rehabträning och komma tillbaka till den lindevall jag var i basketvärlden. jag ska prova o spela match nu på lördag med IK hephata o se hur jag känner därefter...och jag längtar efter det!
Jag längtar efter matcherna, IK hephata och jag längtar efter den döva gemenskapen och uppmuntran! ser fram emot helgen och stockholm. för jag längtar fan också efter stockholm...




'snälla
, låt knät bli helt bättre nu och låt smärtan försvinna för gott'

Jojjan har utmanat mig..

herregud. orkar verkligen inte. men hon har utmanat mig o ja, det går väl fort ändå ;p är ändå rastlös javisst...

1. Gå in i mappen mina bilder.
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.



haha ja? inget märkvärdigt bild. Mina bilder är delad i datum först och sen kmr bokstäverna efter. så mappen började med siffror, alltså 2008 i okt ifjol. det var på jiins o maddes hemmafest. Den här galningen var verkl på rethumör när det gällde o fota eller filma. då han lurade folk m att få dom o  tro att de skulle fotas men eg filmades.
jag var en av dom...

och jag utmanar...ingen.

RSS 2.0